GÜNDEM

Korona aşısı olan Meral Akşener bakın neden fotoğraf paylaşmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, koronavirüs aşısı olduğu sırada "hacı olduğu için" fotoğraf çektirmediği belirtildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, koronavirüs aşısı olmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin liderlerini arayarak aşı olmaya davet etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bu davete uyarak dün aşı yaptırdı. Akşener, aşı ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Fahrettin Koca tüm liderler gibi beni de dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum." dedi.

HACI OLDUĞU İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞMAMIŞ
Meral Akşener'in aşı olduğunu Twitter hesabından sadece yazıyla duyurması, fotoğraf paylaşmaması dikkat çekmişti. Akşener'in 2013 yılında hacı olması ve aşı olurken omzunun görünmesi sebebiyle o anlara ait fotoğraf paylaşmadığı öğrenildi.

BAHÇELİ, AŞI OLDUĞU ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Bu gelişme sonrası dün MHP lideri Devlet Bahçeli koronavirüs aşısı oldu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bahçeli, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de COVID-19 aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından elbirliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" mesajıyla da herkesi aşı yaptırmaya çağırdı.

Yorumlar 8 Yorum
Günün Manşetleri