GÜNDEM

Koronavirüs tedavisinin ardından taburcu olan Rüştü Rençber'den ilk açıklama

Geçtiğimiz günlerden Covid-19 testi pozitif çıkarak tedavisine başlanan Rüştü Rençber hastalığı atlatmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde de diğer coğrafyalarda olduğu gibi hızla yayılmasını devam ettiren koronavirüs salgınından etkilenen bir isim de milli sporcu Rüştü Rençber oldu.

46 yaşındaki eski milli kaleci Rüştü Rençber 11 günlük tedavisinin ardından iyileşerek taburcu oldu. Hastalığı atalatan Rüştü Rençber tedavisinin ardından yaptığı ilk açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

'BU İŞİN ŞAKASI YOK'

İnternethaber'den Recep Kıyatsıl'a konuşan Rüştü Reçber, ''Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Şu an taburcu oldum ve evdeyim ama 15-20 gün daha karantinada kalacağım. Aman ricam bu işin şakası yok çok dikkatli olun. Genci yaşlısı dinlemiyor.'' ifadelerini kullandı.

RÜŞTÜ RENÇBER'İN EŞİNDEN AÇIKALAMA

Rüştü Reçber'in tedavisinin sona ermesi üzerine taburcu edilmesinin ardından eşi Işıl Reçber sosyal medyadan paylaşım yapmıştı. "Ne güzel bir gün, Allah'ım sana şükürler olsun" diyen Işıl Reçber, şu ifadeleri kullanmıştı; "11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Allah'ım sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın. Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında. Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah'ım. Doktorlar canla başla çalışıyor." 

Yorumlar
Günün Manşetleri