GÜNDEM

Koronavirüs testleri başlıyor! İsteyenler ücret karşılığı yaptırabilecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, koronavirüs test merkezlerinin açılacağını duyurdu..

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yoğun havaalanlarında 1 Temmuz'a, diğerlerinde 15 Temmuz'a kadar Koronavirüs test merkezlerinin açılacağını duyurdu. Bakan Ersoy, test merkezlerinde isteyenlere ücreti karşılığında test yapılabileceğini söyledi.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un açıklamalarından satır başları;

ANTALYA'DA VAKA SAYISI 500

11 Mart'tan bu yana Antalya'da toplam vaka sayısı 500 oldu. Havalimanlarında 15 euroya test yapılacak. 2 saatte test sonucu çıkıyor. Ateşi yüksek olanlara test ücretsiz yapılacak.

TÜRKİYE KOVİD-19 ÖNLEMLERİ BAKIMINDAN EN GÜVENLİ ÜLKE

Antalya'da geçen hafta sonu büyükelçileri ve basın mensuplarını ağırladık. Sorular sordular. Gözlemler sırasında sertifikasyon uygulaması beklentilerimizin çok üzerinde. Bizim ülkelerimizde de bu tarz sertifikasyon programları gerekli destek olur musunuz? diyen büyükelçiler oldu. Covid-19 önlemleri bakımından Türkiye, sertifika edilmiş tesisleriyle Avrupa standartlarında en güvenli ülke.

Karekodu telefonunuza okuttuğunuzda sertifikalı tesisler hakkında her şeyi görüyorsunuz. En disiplinli ve en şeffaf tesisler. Tur operatörlerine diyoruzki mümkünse sadece sertifikalı yerleri satın sadece. 2023 için 75 milyon turist, 65 milyar dolar gelir hedefimiz olduğu yerde duruyor. Çok hızlı şekilde toparlayıp, bu hedefe hızla ulaşacağız.

Yorumlar
Günün Manşetleri