GÜNDEM

Koronavirüs Türkiye haritası yayınlandı! Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Tıkla öğren

Türkiye koronavirüs vaka sayılarındaki artış sonrası koronavirüs hastalarının nerede olduğu merak ediliyordu. Geomatic adlı site Koronavirüs Türkiye haritasını yayınladı. Peki Hangi ilde ne kadar koronavirüs vakası var? Bulunduğunuz mahallede sokakta vaka var mı? İşte Türkiye koronavirüs vaha haritası

Türkiye'de hangi ilde kaç koronavirüsü vakası var? Koronavirüs Türkiye haritası yayınlandı mı? Herkes bu soruların cevabını arıyor. Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısı 1006'ya, vaka sayısı ise 47.029'a yükselirken koronavirüs vakalarının nerelerde daha yoğun olduğu merak konusu olmuştu. Bu ihtiyaca yanıt veren geomatic adlı site cadde cade sokak sokak koronavirüs vakalarını gösteriyor. 

https://geomatic.org/koronavirus/ isimli site Sağlık Bakanlığı verilerinden yola çıkarak, Türkiye koronavirüs vaka haritası yayınladı. 

Söz konusu sitede vaka sayısının az olduğu yerler mor ile yoğunluğun fazla olduğu yerler kırmızı ile gösteriliyor. Zoom yaparak yaşadığınız bölgedeki cadde ve sokaklara kadar vakaları ayrıntılarıyla görmek mümkün.

Ayrıca vakanın sağlık durumu 4 ayrı başlıkta renklerle gösterilip haritada işaretleniyor.  Haritaya göre İstanbul'un salgının merkez üssü olduğu çok net biçimde görülüyor.

KORONAVİRÜS TÜRKİYE HARİTASI! HANGİ İLDE NE KADAR KORONAVİRÜS VAKASI VAR? TIKLA ÖĞREN

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri