GÜNDEM

Koronavirüsü yenen muhabir Aydoğan 26 günlük tedavi sürecini çektiği fotoğraflarla anlattı

Anadolu Ajansı foto muhabiri Raşit Aydoğan, 17 gününü yoğun bakımda geçirdiği 26 günlük Kovid-19 tedavisindeki zorlu süreci, hastane odasında cep telefonuyla çektiği fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Raşit Aydoğan, 17 gününü yoğun bakımda geçirdiği 26 günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisindeki zorlu süreci, hastane odasında cep telefonuyla çektiği fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Aydoğan, Kovid-19 testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından yaşadıklarını ve cep telefonuyla fotoğrafladığı hastanedeki zorlu tedavi sürecini anlattı.

Aydoğan, kasım sonunda görev yaptığı Mecliste halsizlik yaşamasının ardından tedbir amacıyla yaptırdığı testin sonucunun pozitif çıktığını belirterek, "Kovid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendiğim an temaslı olduğum bütün arkadaşlarımı tedbirli olmaları ve test yaptırmaları konusunda uyardım. Neyse ki hiçbir temaslım pozitif çıkmadı." dedi.

Evindeki karantina sürecinde semptomlarının arttığını anlatan Aydoğan, "Evde istirahat etmeme ve filyasyon ekibinin getirdiği ilacı düzenli olarak kullanmama rağmen durumum düzelmedi. Ne denediysem ateşim bir türlü düşmedi. Evimin yakınında bulunan özel bir hastaneyi telefonla aradım ve durumumu anlattım.