GÜNDEM

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz kendi senaryosunu yazıyor! Necati Şaşmaz'ın oynadığı diziler hangileri?

Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu Necati Şaşmaz'ın sessizliğinin arkasındaki sır perdesi aralandı. Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati Şaşmaz kendi senaryosunun üzerinde çalıştığı iddia edildi. Daha önce ise Necati Şaşmaz'ın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı iddia edilmişti..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı konuşulan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Hakkında ortaya atılan iddialara karşılık sessiz kalmayı tercih eden ve hiç bir açıklama yapma gereği duymayan Necati Şaşmaz hakkındaki iddialar hayranlarını heyecanlandırdı. Necati Şaşmaz kendi senaryosunu mu yazıyor? 

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu Necati Şaşmaz'ın ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye geçeceği iddia edildi ve bu iddiaya yönelik bir çok haber yapıldı.

Günlerdir süren ve her gün bir yenisi eklenen bu iddialara karşın hiç bir açıklama dahi yapmayan ve tamamen kabuğuna çekilip sessiz kalan Necati Şaşmaz'ın herkesi ters köşe yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bugün gündeme düşen bu son dakika iddiasına göre Necati Şaşmaz, kendi yazdığı bir senaryo üzerinde çalışıyor. Kendi yazıp kendi yöneteceği bu projenin başrolünde de sevilen oyuncunun kendisinin oynayacağı söyleniyor.