GÜNDEM

Kuruluş Osman yeni bölüm bugün var mı, yok mu? Peki Kuruluş Osman yayınlanacak mı?

Osman Bey’in Moğol komutanı Balgay ile Geyhatu Han’a karşı anlaşma yapması sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki Kuruluş Osman’ın 18. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da heyecan üst seviyeye çıktı. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak yayınlanan Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanının henüz yayınlanmaması akıllarda soru işareti bırakırken, hayranlarını da üzdü. Bu gelişmeler nedeniyle ''Kuruluş Osman bugün var mı'' sorusunun yanıtı sabah saatlerinden itibaren en çok merak edilen konuların başında yer aldı. 8 Nisan ATV yayın akışı programına göre Kuruluş Osman bugün akşam var mı, yok mu? Kuruluş Osman 18. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 8 Nisan ATV yayın akışı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuruluş Osman dizisinin son bölümü yine milyonlarca kişiyi ekranları başına kilitledi. Batur'un intikamını almak için yemin eden Dündar Bey, Osman'ın canını almak için Alişar Bey ile ittifak kurdu. Balgay ise Geyhatu Han'a karşı Osman Bey'i kendi safına çekmeyi başardı. Balgay bu hamle ile güçlü düşmanını Osman'ın yardımı ile ortadan kaldırmanın planlarını yapacak.

KURULUŞ OSMAN BUGÜN VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması akıllarda da soru işareti bıraktı. 8 Nisan ATV yayın akışı programı ile bu soru da yanıtını bulmuş oldu.

8 NİSAN YAYIN AKIŞI PROGRAMI

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Malefiz

21:55 Karayip Korsanları

00:30 Son Durak

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri