GÜNDEM

Kuruluş Osman'ın 2. sezon fragmanı sosyal medyayı salladı

Kuruluş Osman izleyicilerinin yaz ayının ilk günlerinden itibaren heyecanla beklediği 2. sezon fragmanı dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Özellikle  Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın'ın fragmanda yer alması büyük beğeni topladı. İşte Kuruluş Osman'ın 2. sezon fragmanı..

ATV ekranlarında reyting rekoru kıran Kuruluş Osman'ın 2. sezon tanıdım fragmanda başrol Burak Özçivit ile birlikte Emin Gürsoy'un, Tamer Yiğit'in ve Yeşilçam'ın usta ismi olan Cüneyt Arkın'ın yer aldığı görülüyor.

Böylece yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kişi tarafından heyecanla izlenen Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. 

"YENİ BİR DEVLET KURMA VAKTİ GELDİ"
Kuruluş Osman'ın yeni sezon tanıtım fragmanına "Vaktidir gayri, iz sürüp yol açıp devlet olma vaktidir" sözleri damga vuruyor. Kuruluş Osman'ın fragmanı sosyal medyada da beğeni topladı.

KURULUŞ OSMAN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman 2. sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Bozdağ Film'in sosyal medya yapılan açıklamada "Beklenen an geldi! Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı bu akşam ATV Ana Haber ve sosyal medya hesaplarımızda!" denildi.