GÜNDEM

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'den oğlu Karan ile ilk paylaşım!

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit hayranlarına sürpriz bir paylaşımda bulundu. Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için saçlarını kestiren ve yeni imajı ile beğeni toplayan Burak Özçivit oğlu Karan ile objektiflere poz verdi.

 2017 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, 2019'da oğulları Karan'ı kucaklarına almıştı. Oğlu Karan ile ilk kez paylaşım yapan Burak Özçivit sosyal medyada ilgi odağı oldu. 

2017 yılında Fahriye Evcen ile evlenen Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl baba oldu. Oğlu Karan'ı kucağına alan Özçivit, uzun bir süre oğlunu herkesten sakladı, sosyal medyada paylaşım yapmadı. Özçivit o kuralını sonunda bozdu. 

Burak Özçivit, geçtiğimiz sene dünyaya gelen oğlu Karan ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabın Instagram'dan ilk kez yayımladı. Özçivit'in kalp emojisi ile yaptığı paylaşım, takipçilerinden 650 binden fazla beğeni aldı.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, Etiler'de kameraların objektifine yansıdı, açıklamaları dikkat çekti.