GÜNDEM

Liseli kızın babasından kan donduran itiraf

Babası tarafından öldürülerek yol kenarına atılan Şeyma'nın cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Olayı anlatan babasından kan donduran itiraflar geldi..

Ankara Çubuk'ta babası tarafından öldürülerek yol kenarına atılan lise öğrencisi Şeyma Yıldız cinayetiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Şeyma Yıldız'ı (16) katleden babası Harun Yıldız, cinayetin sebebini ve kızını nasıl kandırdığını da anlattı. Ortaya çıkan cinayetin ayrıntıları daha da korkunç..

Kızının cesedinin bulunduğunu öğrenince yakalanacağını anlayan Şeyma’nın babası Harun Yıldız, gece saatlerinde Çubuk Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olmuştu. Cani baba Harun Yıldız, kızını öldürdüğünü itiraf ederken, cinayette kullandığı ruhsatlı tabancasını da polise teslim etti.

ÖLDÜRÜP YOL KENARINA ATTIM
Seyyar bal satıcısı olan Yıldız ilk ifadesinde, “İnternette erkeklerle fotoğraflarını gördüm. Erkek arkadaşı olduğunu da öğrenince tartışmaya başladık. Erkeklerle gezmemesi için uyaracaktım ama tartışınca kendimi kaybettim, arabada bulunan tabanca ile vurdum. Öldüğünü görünce de korkup, yol kenarına bıraktım. Sonra kızımın cesedinin bulunduğu, polisin olayı araştırdığı ve beni aradığını öğrenince gelip teslim oldum” dediği öğrenildi.

GEZELİM DİYE KANDIRMIŞ
Baba Yıldız’ın okul çıkışına giderek kızı Şeyma’yı “Gel seni biraz arabayla gezdireyim, baba kız konuşuruz” diye araca bindirdiği bildirildi. Şeyma’nın babasına çok bağlı olduğu, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafların altına “Kahramanım” notuyla paylaştığı kaydedildi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri