GÜNDEM

Mahkeme kararını vermişti! Halil Sezai'den açıklama geldi

İstanbul Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında, 5 ayrı suçtan toplamda 3 yıl 7 aydan, 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, gönderildiği mahkemece kabul edildi.

Halil Sezai'nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklaması kardeşi vasıtasıyla sosyal medya hesaplarından paylaşılarak yayımlanan Halil Sezai, "Beni, ezan ve inancım yüzünden yargılama, linç etmeye kalkışılmasını kaldıramıyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, hakkında bir itibar suikastı yapıldığını belirten Sezai, basının ve kamuoyunun yalan bilgilerle yönlendirildiğini ifade etti. Halil Sezai'nin açıklaması şu şekilde: 

"Kimse sormadı ama… Bu bir itibar suikastıdır"

Günlerdir kamuoyunda tutuklu yargılanmama gerekçe olan olaylar hakkında pek çok şey yazılıyor, anlatılıyor, söyleniyor. Herkes kendi dünya görüşü, değer yargıları üzerinden söz söylüyor, yorum yapıyor, hüküm veriyor…