GÜNDEM

Maradona'nın serveti ve vasiyeti ortalığı karıştırdı!

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona'nın ölümünden 2 hafta geçmesine rağmen miras tartışmaları başladı. 60 yaşında vefat eden Maradona'nın çocuğu olduğunu iddia edenler ortaya çıkıyor. Mirastan pay almaya çalışanlar ortalığı karıştırmaya başladı..

Futbolun efsane ismi Maradona iki hafta önce 60 yaşında hayata veda ettiğinde arkasında hayatının karmaşıklığını ve dönem dönem yaşadığı sıkıntıları da yansıtan bir miras bıraktı. Maradona'nın ölümünden bu yana servetinin boyutları, mirasçılarının kim olduğu ve nasıl bir pay alacakları konuşuluyor.

MARADONA'NIN VASİYETİ VAR MI?

Maradona'nın mal varlığının vasiyeti olması halinde bu vasiyete göre, yoksa varisler arasında eşit şekilde dağıtılması gerekiyor. Arjantin efsanesinin avukatı yaptığı açıklamada Maradona'nın güncel bir vasiyetinin olmadığını söyledi.

2012'DE VASİYET YAZMIŞ AMA...
Arjantin basınında çıkan haberlere göre Maradona, 2012 yılında bir vasiyet hazırlamış ancak bu vasiyeti 2016 yılında yırtıp atmış.

SÜREÇ ÇOK UZAYACAK 
Arjantinli hukukçular ve gazeteciler miras paylaşımının çok kolay olmayacağı görüşünde. Beklenen, daha ziyade aile anlaşmazlıkları, DNA testleri ve henüz kanıtlanmamış babalık iddiaları da dahil konularla uzadıkça uzayacak hukuk süreçleri.