GÜNDEM

Marmaray zammına AK Parti grubundan ilk tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi 'nin marmaraya yaptığı yüzde 35'lik zamma AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu sert tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından ulaşıma yapılan yüzde 35'e varan zamlar uygulanmaya başlandı.

AK Parti grubunun, bugün yapılacak İBB'nin Şubat ayı meclis toplantısında konuyu gündeme getireceği öğrenildi.

"AHLAKİ HİÇBİR YÖNÜ YOK"

Toplantı öncesi İBB'ye gelen AK Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Yapılan zamla ilgili meselenin ne ekonomiyle ilgili ne başka boyutunu, ben zammın ahlaki boyutunu konuşuyorum. Seçimden önce çıkıp İstanbul'un her bir köşesinde 'ulaşım giderlerini azaltacağım' deyip seçimden sonra gelip yüzde 35 gibi fahiş bir zam yapmanın ahlaki hiçbir yönü olmadığını düşünüyorum" dedi.

Tevfik Göksu, "İnsanlar herkesin sözüne inanmak isterler. Ama siyasetçilere daha çok inanmak isterler. Siyasilerin de sözüne dikkat etmesi gerekir. Seçimden önce her şeyi indireceğim diyeceksin, seçimden sonra her şeyi bindireceksiniz. Her şey güzel olacak diyeceksiniz, her şey zamlı olacak şeklinde değiştireceksiniz." ifadelerini kullandı. 

İMAMOĞLU'NA MEVLANA'LI YANIT

Hazreti Mevlana'nın bir sözü var ya, söze bakarım söz mü diye, söyleyene bakarım adam mı diye... 

Tayyip Erdoğan'ın sözlerini anlamak için önce bu toprakların çocuğu olacaksınız.

Yorumlar
Günün Manşetleri