GÜNDEM

Masumlar Apartmanı'nda sosyal medyayı sallayan final sahnesi! Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı dizisi 19. bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Masumlar Apartmanı'nın dün gece yayınlanan bölümünün final sahnesi ise izleyicileri şaşırttı. İnci karakteri kararından geri dönerek Han'ın ailesiyle yaşamayı kabul etti sosyal medya sallandı. İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar..

Masumlar Apartmanı'nın son bölümde İnci'nin boşanma davası açtığı Han aklını kaybetme noktasına geldi. Han'ın durumunu gören Gülben ise İnci'nin izini buldu. Gülben'in sözlerinden etkilenen İnci, Han'la barıştı. Masumlar Apartmanı final sahnesinde ise İnci, Safiye ve Gülben'le birlikte yaşayacağı eve ilk adımını attı.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı yeni yılın ilk haftasında ekrana gelmemişti. Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 19. yeni bölümü 26 Ocak Salı akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne İnci ve Han arasında yaşananlar damga vurdu.

Masumlar Apartmanı son bölümde boşanmak isteyen eşi İnci'yi bulan Han, büyük bir yüzleşme yaşadı. İnci, Han'a "Biz evlenince nasıl bir hayatın bizi beklediğini ve kendi mecburiyetlerini söylemedin bana. Benim istemediğin sen değilsin o ev" sözleriyle tepki gösterdi.