GÜNDEM

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar sosyal medyayı salladı! Merve Dizdar'ın eşi de ti'ye aldı

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın dün akşamki bölümünde yaşananlar yine zirveye oturdu. Dizinin Gülben'i Merve Dizdar'ın sahneleri sosyal medyayı salladı. Merve Dizdar'ın eşinin paylaşımı ise çok konuşuldu. İşte Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde yaşananlar..

Masumlar Apartmanı dizisi yine zirveye oynamayı başardı. Başarılı oyuncular Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar her Salı akşamı performanslarıyla alkışlanıyor. Dün akşam da nefes kesen bir bölüm ekranlara geldi. Apartmandaki kokudan rahatsız olan Esra'nın şikayetiyle çöp eve gelen zabıtalar karşılarında boş evi gördü. İşte Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde yaşananlar

Esra'nın şikayet telefonunu duyan Han'ın evdeki bütün çöpleri teras katına taşıdığı ve evi boşalttığı ortaya çıktı. Safiye ve Gülben ise boş evi görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ancak Safiye eşyalarını attığı için Han'a çok kızdı ve sinir krizi geçirdi.

Safiye eşyaların terasta olduğunu öğrenince Gülben'le birlikte yeniden eve taşımak istedi. Ancak o sırada yanlarına gelen Naci ise tüm gerçekleri gördü. Naci, Safiye ve Gülben'e yardım ederek çöpleri yeniden eve taşıdı.

Diğer yandan ise Esra'nın hareketlerinden dolayı ondan soğuyan Esat ise Gülben'i şaşırtacak bir hamle yaptı. Eve gelen Esat, Gülben'e birlikte dışarı çıkıp çay içmeyi teklif etti.