GÜNDEM

Meclis'te intihar girişiminde bulunan kişi bakın kim çıktı?

TBMM Çankaya Kapısı girişinde bir kişinin üzerine benzin dökerek “Açım, çocuklarım aç!” diyerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Oktay Alkaya isimli zanlının daha önce de benzer eylemler gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Atatürk Bulvarı'nın TBMM Çankayakapısına yakın bölümünde bu sabah 09.15'te 35 yaşlarında bir kişinin üzerine benzin dökerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

CHP'Lİ VEKİL DUYURDU

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Twitter’dan “Açlık intiharları Meclis’in kapısına dayandı” diye paylaştığı olayla ilgili verdiği bilgide, bahsi geçen kişinin “Açım, çocuklarım aç!” diye bağırdığını belirtti.

ali  ahhir

PROFESYONEL İNTİHARCI

Oktay Alkaya isimli 37 yaşındaki şahıs, daha önce de benzer eylemlere girişmiş, 2018 yılında yine Çankaya kapısı önünde kendisini yakacağını belirtmişti. Alkaya'yı vazgeçirmek için CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, olay yerine gelerek iş sözü vermiş ve intihardan vazgeçirmişti.

meclis

Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Alkaya'nın 9 kez intihar girişiminde bulunduğu ve Hatay'da yaşadığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri