GÜNDEM

Mehmet Bozdağ'dan bomba açıklamalar! ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman gümbür gümbür geliyor

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman, 7 Ekim Çarşamba günü izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, izleyiciyi yeni sezonda nelerin beklediğini anlattı.

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın senaristi Mehmet Bozdağ Sabah Gazetesi'ne yeni sezonda yaşanacaklar hakkında bomba açıklamalar yaptı. Kuruluş Osman izleyicilerini neler bekliyor? 

Mehmet Bozdağ, “Bu yıl daha güçlü, daha tecrübeli şekilde sete çıktık. Yeni bir konsept kuruldu. Oyuncu transferleri yaptık” dedi. Mehmet Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni bir hikaye ve yeni karakterlerle gümbür gümbür geliyoruz. İzleyici, bambaşka bir Osman izleyecek ve çok şaşıracak. Dizideki dünyayı iyi kurduk. Çok güçlü sahneler çekildi. Bu sezon ezberleri bozmak istedik. İmajda, tasarımda, her şeyde büyük değişiklikler yaptık.”

7 Ekim Çarşamba akşamı ikinci sezonuna başlayacak olan 'Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, hem yeni sezona hazırlık sürecini hem de hikayenin nasıl evrileceğini anlattı

Birinci sezon bittikten hemen sonra yeni sezon için hazırlanmaya başladıklarını söyleyen Bozdağ şöyle konuştu: "Pandemiden sonra dersimize iyi çalıştık. Bu yıl daha güçlü, daha tecrübeli olarak sete çıktık. Ekip neredeyse tatil yapmadı. Çok iyi bir senaryo çıktı. Yeni bir konsept kuruldu.