GÜNDEM

Melek Aslan cinayetinde yeni gelişme! Katil olan kardeşin ifadesi ortaya çıktı mesajlar ifşa oldu

Kardeşi tarafından 'namus cinayeti'ne kurban giden Melek Aslan'la ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Melek'in katili olan kardeşi Mustafa'nın ifadesi ortaya çıktı. Eski sevgili Orhan Vatansever'in hem Melek Aslan hem aileye gönderdiği mesajlar ifşa oldu.

Dün Diyarbakır'da bir kadın cinayeti daha yaşandı. İddiaya göre Melek Aslan (24), erkek kardeşi Mustafa Aslan (20) ile konuşmak için buluşmuş ve ikili arasında çıkan tartışma sonrasında Mustafa Aslan, beraberinde getirdiği silahla ablasına kurşun yağdırarak öldürmüştü. 

Mustafa Aslan olay sonrası silahını bırakarak, "Namusumuza leke getirdi" iddiasında bulunup polis ekiplerine teslim olmuştu. Cinayetin perde arkasında Melek Aslan'ın eski sevgilisi Orhan Vatansever çıktı. Mesajlar ifşa oldu. İşte o Melek Aslan cinayetinde tüyler ürperten şok detaylar...

Kahta-Diyarbakır-Sakarya üçgeninde yaşanan ve 24 yaşında genç bir kızın kardeşi tarafından sokak ortasında öldürülmesiyle noktalanan olayın detaylarına ulaşıldı. Sabah'ın haberine göre, Melek Aslan, Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı, herkesin birbirine akraba olduğu 70 haneli Erikdere Köyü'nde yaşayan Hasan-Adile Aslan çiftinin 6'sı erkek 11 çocuğunun en küçüğüydü. 2015'te Kahta Lisesi'nden mezun olunca girdiği sınavda Diyarbakır Dicle Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünü kazandı.

Ailesi ve arkadaşları tarafından sempatik tavırları ve yardımsever karakteriyle çok sevilen Melek'in hayatı, sosyal medyada Sakaryalı Orhan Vatansever ile tanışmasıyla bir anda geri dönülmez bir kabusa dönüştü. İkili kısa sürede sevgili olmuş, evlilik kararı almıştı... İki sevgili, birbirilerini ailelerine bile tanıştırdı.