GÜNDEM

Merkel'in instagram paylaşımı olay oldu! Merkel Erdoğan'a olan hayranlığını gizleyemedi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunmuştu. Merkel Türkiye'ye veda ederken yaptığı paylaşım olay oldu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunmuştu.

Ülkeler arası ilişkiler çalkantılı olsada, Almanya başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü her anda gözleri ve hareketleriyle ne kadar mutlu olduğunu açık bir şekilde belli ediyor. Diğer dünya liderleriyle görüşürken katı kesilmeyi bilen Merkel, Erdoğan ile görüştüğü anlarda aşırı mutlu gözükmesi kimseden kaçmıyor.

İNSTAGRAM PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Merkel İstanbul'a veda etmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile deniz manzaralı bir fotoğraf paylaşıp üstüne Allahaısmarladık notunu ekledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beykoz'da Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de katıldığı Türk-Alman Üniversitesi'nin yeni binalarının açılış törenine katılmış ve açılış töreni sonrası Angela Merkel'e hediye takdim etmişti. Erdoğan'ın hediyelerini görünce mutlululuğu objektiflere yansımıştı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri