GÜNDEM

Metrobüs yoğunluğu ne zaman bitecek?

İstanbul'da yaşanan metrobüs yoğunluğunun nedeni tam olarak izah edilemezken İstanbul'da ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlar artık isyan ediyor.

İstanbul'da iki gündür yaşanan ve vatandaşları isyan noktasına getiren metrobüs yoğunluğu devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi özellikle iş saatlerinde yaşanan sıkıntı ile ilgili olarak yeni çözümler bulmaya çalışıyor. 

Metrobüs duraklarında yaşanan izdiham ile ilgili şikayetler devam ediyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar ve videolarda durumun ne kadar zor olduğunu çok net gösteriyor. 

Altunizade durağındaki yoğunluk ise en dikkat çekeni.  İBB, önceki gün yaptığı açıklamada yoğunluğun sebebinin 2 şoförün işaretleri yanlış anlaması olarak açıklamaya çalışmıştı. 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Her metro seferi için Söğütlüçeşme'den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir" şeklinde yeni bir açıklama daha yaptı.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi yoğunluğa metro seferlerinin artmasını da neden olarak göstermişti.

 İBB Sözcüsü Murat Ongun,  yaptığı açıklamada "Değerli İstanbullular; artan metro seferleri yüzünden özellikle Altunizade metrobüs durağında sabahları yaşanan yoğunluk nedeniyle özür dileriz. Yarın sabah itibariyle her metro seferi için Söğütlüçeşme'den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir. Saygılarımızla." açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Günün Manşetleri