GÜNDEM

Millet İttifakında işler iyi gitmiyor

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu’nun Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in "Kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" sözlerine cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Faik Öztrak, önemli açıklamlarda bulundu

İTTİFAK ÇATIRDIYOR

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu’nun, Ekrem İmamoğlu ve  Tunç Soyer için "Kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" demişti.

Öztrak, "Sayın Dervişoğlu, bizim de seçimde ittifak yaptığımız İYİ Parti’nin grup başkanı. Dolayısıyla ben bu ittifak çerçevesinde onun sözlerine kamuoyu önünde cevap vermeyi çok fazla doğru bulmuyorum; ama bizim hiçbir belediye başkanımızın böyle bir tavrı benimsediğini görmüyorum” ifadelerini kullandı.

CHP VE PKK İLİŞKİSİ

Meral Akşener bir televizyon programında konuşurken kendisine yöneltilen düzeyli Chp ve pkk ilişkisini nasıl karşılıyorsunuz sorusuna, Benim bundan haberim yok, biz böyle bir şeyi asla hoş karşılamayız, demişti.

İTTİFAKTA SIKINTI MI VAR?

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu, İttifakta sıkıntı var mı? Sorusuna“İlk etabı atlattık.İlk etap neydi? Yerel yönetimlerdi.” Şimdi sıra ikinci etapta yani Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde. Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin her birinin farklı siyasi görüşü var… Bizim Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetini demokrasiyle taçlandırmak gibi bir sözümüz var. Bunu hep beraber yapacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri