GÜNDEM

Müge Anlı ATV canlı yayında Ümit Can'ın annesinin intihar olayı ile ilgili açıklama yaptı!

Aleyna Çakır'ı öldürmekle suçlanan Ümit Can Uygun'un annesinin "Ölümümden Müge Anlı suçlu" notu bırakıp intihar etti. Müge Anlı ise canlı yayında hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Ümit Can'ın annesinin 'ölümümden Müge Anlı suçlu' deyip intihar etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu.İntihar şüpheli olduğunu belirten Müge Anlı, kendisinin ailesinin, konuşanların tehdit edildiğini belirtip, suçlamaları reddetti.

Aleyna'nın ölümüyle ilgili suçlanan Ümit Can Uygun'un, yurtlarda kalan kızları fuhuşa sürüklemekle suçlanan annesi Gülay Uygun başına tek kurşun sıkarak intihar etti. 2 sayfalık intihar mektubunda "Ölümümden Müge Anlı suçludur" suçlaması yaptığı iddia edilen Gülay Uygun'un ölümü şüpheli bulundu. 

Elinde pazar poşetleri ile ormanlık alana giden Uygun'un ağzında maske ile intihar etmesi kafaları karıştırdı. Bir ayağında da ayakkabı olmayan Gülay Uygun'un intiharı şüpheli bulunurken, oğlu Ümit Can Uygun ve alkollü olarak kameraların önüne geçen kocası da , Müge Anlı'yı tehdit ettiler. Peki Müge Anlı yaşananlar için ne dedi? İşte ATV canlı yayınında Müge Anlı'nın suçlamalara verdiği cevap..

Müge Anlı, intiharın şüpheli olduğunu, olay yeri fotoğraflarına bakarak bunu söylediğini dile getirdi. "Yine suçlu ben oldum" diyen Müge Anlı, kendisinin, ailesinin, programa katılanların tehdit edildiğini belirtip, "bu yoldan dönmeyeceğim" dedi. İşte Müge Anlı'nın açıklamasından satır başları...