GÜNDEM

Muharrem İnce'den olay Abdullah Gül çıkışı

Yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce CHP’yi sarsacak açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl aday olduğunu anlatan Muharrem İnce Abdullah Gül hakkında da bomba bir iddiada bulundu..

Yeni parti kuracağı yönündeki iddialar ile CHP'de adeta deprem etkisi meydana getiren Muharrem İnce, siyaset gündemine bomba gibi düşecek yeni açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreciyle ilgili konuşan İnce, "Kılıçdaroğlu’nun adayı kesinlikle Abdullah Gül’dü. Ama onun bu planını Meral Akşener bozdu" açıklaması yaptı..

AKŞENER SAYESİNDE ADAY OLDUM
24 Haziran 2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin adayı olarak gösterilen Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nun asıl adayının Abdullah Gül olduğunu, ancak İyi Parti lideri Meral Akşener'in ısrarı sonucu kendisinin aday gösterildiğini ilk kez açıkladı.

ADAYI ABDULLAH GÜL'DÜ
Habertürk’ten Fatih Altaylı’ya konuşan İnce "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adayı kesinlikle Abdullah Gül'dü. CHP'den birini asla düşünmüyordu. Bütün arzusu Abdullah Bey'i aday göstermekti. Ama onun bu planını Meral Akşener bozdu. Açık söylüyorum ben Akşener sayesinde aday oldum" dedi.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri