GÜNDEM

Münbiç ve Mardin'den kahreden şehit haberi

Barış Pınarı Harekatı 7. gününde başarıyla devam ederken Mardin ve Münbiç'ten arka arkaya şehit haberleri geldi. Mardin'de YPG'nin saldırısında 2 sivil vatandaş şehit oldu 12 kişi ise yaralandı. Münbiç'te ise 2 asker şehit 7 askerimiz yaralı.

Mardin ve Münbiç'ten acı haberler geldi. YPG, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde havanlı ve roketli saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişi şehit oldu, 12 vatandaşımız da yaralandı.

Diğer acı haber ise Münbiç'ten geldi. Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi sonucu 1 askerimiz şehit oldu, 12 asker yaralandı. 

YARALI ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşinde yaralanan askerin de kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "15 Ekim 2019 tarihinde Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde yaralanan 1 kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Yaralı 7 askerin tedavisi sürüyor.

15 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, bölgedeki hedeflere anında karşılık verildiğini ve 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

HAVANLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Kızıltepe ilçesinin kırsal Taşlıca Mahallesi'nde sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırılar gerçekleştirildi.

2 ŞEHİT 12 YARALI

Saldırılarda, 2 sivil şehit olurken 12 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Mardin'deki hastanelere kaldırıldı.

Yorumlar
Günün Manşetleri