GÜNDEM

Müslüm Gürses'e benzerliğiyle şaşırtıyor

Adana'da yaşayan Bülent Çevik'in Müslüm Gürses'e olan benzerliği görenleri şaşkına çeviriyor.

'MÜSLÜM BABA' DİYE SESLENİYORLAR

Adana'da yaşayan Bülent Şevik, sesi, görüntüsü, hal ve hareketleriyle ilk defa görenlerin ağzını açık bırakıyor. 46 yaşındaki Şevik'i daha önceden tanıyanlar ise artık ona 'Müslüm baba' diye hitap ediyor. 

SESİ BİLE AYNI MÜSLÜM BABA

Arabesk müzik denilince akla ilk gelen isim olan Müslüm Gürses'e benzerliği yalnızca görüntüsüyle kalmayan Adanalı Şevik, aynı zamanda çıktığı yerlerde Müslüm Gürses şarkılarını da seslendiriyor.

Adana ve diğer yakın şehirlerde sahne alan Şevik, çekilecek olan filmlerden de teklifler aldığını dile getirdi.

Koyu bir Müslüm Gürses hayranı olduğunu ifade eden Şevik: "Müslüm Gürses'e müthiş bir benzerliğim var. Allah'a çok şükür mükemmel bir insana; karakteriyle, kişiliğiyle 10 numara bir insana benzemişim. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. 10 kişiden 9'u mutlaka benimle fotoğraf çektiriyor. Kıramadığım insanlar oluyor, şarkılarını okuyorum" dedi.

''POLİSLERDEN TOLERANS TANIYANLAR OLDU''

Müslüm Gürses'e olan benzerliği nedeniyle birçok farklı olay yaşadığını ifade eden Şevik: 'Rastladığım birçok ilginç olay var. Bu benzerliğin bana çok konuda faydası oldu. TIR sürerken trafik polislerimizden, yükleme yaptığım fabrikalardan çok tolerans tanıyanlar oldu.'' dedi.

''BANA BAKARKEN TIRA ÇARPTI''

''Aksaray'dan Adana'ya gelirken ışıklarda durdum, karşımdan gelen TIR sürücüsü bana bakarken önündeki başka bir TIR'a çarptı. Buna benzer birçok olay yaşadım. Restoranda kadın elinde çay bardağıyla çıkarken beni görünce çayı elinden fırlattı. Duygulananlar, gözleri dolanlar var.''

''Bazı insanlar da bakıp gülüyor, onlara 'ben bir komedi insanına değil, ağır bir insana, bir babaya benziyorum' diyorum. Buna gülmenin anlamı yok. Müslüm Baba'nın eserlerinin tamamını severim." 

Yorumlar
Günün Manşetleri