GÜNDEM

Müslümanları aşağılayan Enver Aysever ifade verdi! Küstah sözler: 'Bizzat kendim paylaştım!'

Sosyal medya hesabından paylaştığı karikatürlerle Müslümanları aşağılayan Enver Aysever emniyete giderek ifade verdi.

Günler geçiyor, gündem değişiyor fakat Türkiye'de ki Müslüman karşıtlığı yıllar geçmesine rağmen hep aynı yerinde sayıyor.

Müslümanları sakal bırakıyor diye, cübbe giyiyor diye 'temizlenmesi' gerek bir kimlik olarak gören yıllanmış zihniyet bu sefer Enver Aysever ismiyle zuhur etti.

Paylaştığı çirkin ve aşağılayı karikatür sebebiyle hakkında soruşturma başlatılan Aysever, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere emniyete gitti.

'SUÇU: DİNİ DEĞERLERİ ALENEN AŞAĞILAMA'

Enver Aysever, “halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama” suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmasının ardından avukatıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğüne giden Aysever’in İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alındı.

'BU PAYLAŞIMI BİZZAT KENDİM YAPTIM'

Enver Aysever, işleminin ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Aysever’in, “paylaşımı bizzat kendisinin yaptığı, paylaşımdaki karikatürün Birol Çün’e ait olduğu, kesinlikle halkın dini değerlerini hedef almadığı, dini istismar eden kişileri kast ettiği ve paylaşımının bu süreçte halkın sağlığını tehlikeye atan kişilere yönelik olduğunu” beyan ettiği öğrenildi.

Yorumlar 10 Yorum
Günün Manşetleri