GÜNDEM

Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisinden resmen ayrıldı! Sefirin Kızı final mi yapıyor?

Star TV'nin heyecanla izlenen dizisi Sefirin Kızı'nın dün akşam yayınlanan bölümünde Nare karakterini canlandıran başrol oyuncusu Neslihan Atagül diziden ayrıldı. Star TV'nin Sefirin Kızı dizini erken finalle bitireceği iddia edildi..

Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de seyirciyi içine çeken dizi Sefirin Kızı, Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde ise uzun zamandır konuşulan bir ayrılık yaşandı. Nare diziden ayrıldı. 

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar ile daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'nin imkansızlıklarla dolu aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Sancar karakteriyle Engin Akyürek, Nare karakterine Neslihan Atagül var. 

Bir süredir seyirciyi üzen gelişmelerin yaşandığı diziden gelen son haber ise dizinin sıkı takipçilerini resmen yıktı. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan dizinin Nares'si Neslihan Atagül diziden ayrıldı.

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Atagül, bir süre önce Bodrum’da doktora gitmiş ve 10 gün rapor almıştı. Sete zorunlu ara vermek zorunda kalan Atagül'ün izni doktorların kararı ile 26 güne çıkartıldı.