GÜNDEM

Necati Şaşmaz EDHO'ya mı katılıyor? Oktay Kaynarca'dan Necati Şaşmaz açıklaması geldi! Çakır ve Polat aynı dizide mi oynayacak?

Günlerdir Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geleceği konuşuluyordu. Ardından yine Kurtlar Vadisi'nin Memati'sinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geleceği iddiaları ortalığı iyice ayağa kaldırdı. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmazken Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Oktay Kaynarca'dan flaş açıklamalar geldi..

 Kurtlar Vadisi’nin yıldızlarından biri olan Oktay Kaynarca’nın başrol olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine ‘Polat Alemdar’ rolüyle efsaneleşen Necati Şaşmaz’ın katılacağı bir süredir konuşuluyordu. İddialar ortalığı karıştırırken EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan açıklama geldi..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrolü Oktay Kaynarca, geçtiğimiz gün bir kuyumcudan maskesiz çıkarken görüntülendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde 'Hızır Çakırbeyli' rolünü oynayan Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz'ın diziye dahil olup olmayacağı ile ilgili sorulan soruya cevap verdi.

Necati Şaşmaz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 'a mı geliyor?

Muhabirlere 'arkadaşımın dükkanı aman maskesiz geziyor diye haberler yapmayın' şeklinde takılan Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisinde birlikte rol aldığı "Necati Şaşmaz ile ortak proje var mı?" sorusunu da yanıtladı.