GÜNDEM

Netflix’in 'Bir Başkadır' adlı dizisinde skandal sahne! Başörtüsünü cinsel obje olarak kullandılar

Netflix'deki Türk yapımı dizi Bir Başkadır'da Türkiye'nin gündemine oturan bir sahne çekildi. Yönetmen koltuğunda Berkun Oya'nın oturduğu dizide başörtüsünün cinsel obje olarak kullanılması büyük tepki çekti..

Netflix'in uzun süredir beklenen dizisi Bir Başkadır  geçtiğimiz gün yayına girdi. Masum ve Son dizileri ile de büyük ses getiren Yönetmen Berkun Oya'nın son bombası daha ilk günden Türkiye'nin gündemine yerleşti. Filmdeki bir sahne ise sosyal medyada büyük tepki çekti..

Netflix'te bugüne kadar yayınlanan en iyi Türk yapımları arasında gösterilen dizide her bölüm 45 dakika sürüyor  ve 1. sezon 8. bölümden oluşuyor. Birçok önemli ismin olduğu kadroda Öykü Karayel Meryem karakterindeki başarısı ile bir adım öne geçiyor. 

Bir Başkadır dizisi farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalıyor.

Dizi yayınlandığı gün hem Netflix'in hem de Türkiye'nin gündemine oturdu. ‘Başörtüsünün” dizide alenen cinsel bir obje olarak kullanılması sosyal medyada büyük tepki çekti.