GÜNDEM

Nihal Olçok'tan yine ilginç bir mesaj

Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya üzerinden mesajlar veren Nihal Olçok yine ses getirecek bir paylaşıma imza attı.

Maliye eski Bakanı merhum  Kemal Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan,  Küçükçamlıca'daki evlerinin çatısının usulsüz olması gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından yıkılması üzerine sesini duyurmak için kameralar karşısına geçmiş ve zabıta ekiplerinin kendisini tartakladığını iddia etmişti. 

Cumhurbaşkanı'nı aradığı fakat ulaşamadığını söyleyen Ahsen Unakıtan'ın beklediği telefon geldi ve Başkan Erdoğan geçmiş olsun dileklerini iletti. Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Unakıtan, Erdoğan'ın kendisini aradığını belirterek "Çıkan haberler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan beni telefonla aradı. Geçmiş olsun dileklerini iletti" dedi.

NİHAL OLÇOK'TAN 15 TEMMUZ GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Ahsen Unakıtan'ın Cumhurbaşkanı'nda telefon aldığını açıklaması üzerine Nihal Olçok sosyal platformdan “Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahsen Unakıtan'a geçmiş olsun telefonu - Haber “ #15temmuz gecesi ocaklar yıkıldı Ahsen hanım,duvar ne ki?Gazilerin bacağı koptu,taş değil.Sizi tebrik ediyorum biz sizin kadar güçlü haykırmadık sn.⁦@RTErdogan bizi aramadı." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

YIKIM VE TARTAKLAMA İDDİASI İÇİN AÇIKLAMA 

Üsküdar Belediyesi'nden bir yetkili "Tartaklama iddiaları kesinlikle yalan. Bu şekilde en ufak bir olay dahi yaşanmamıştır. İşlem zaten polis nezaretinde yapıldığı için emniyet güçlerimiz tüm sürece şahittir" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de açıklamada bulundu ve "Çatı tadilatı adı altında son bir ayda kaçak kat çıktı Ahsen Hanım. Kendisini davet edip kaçağa göz yummayacağımızı belirttim ve çatı katı yıkıldı" dedi.

İşte yıkılan yapı;

Yorumlar 15 Yorum
Günün Manşetleri