GÜNDEM

Nostradamus'un 3. Dünya Savaşı kehaneti gündeme geldi! 10 Mayıs tarihine dikkat

Baba Vanga, Nostradamus ve daha bir çok kahinin kehanetleri.. Dünya bir süredir koronavirüs kabusuyla mücadele ederken 1500'lü yıllarda yaşayan Nostradamus asıl adıyla Michel de Nostredame'ın 3. Dünya Savaşı kehaneti yeniden gündeme geldi. İşte Nostradamus'un kehanetleri..

 Nostradamus asıl adıyla Michel de Nostredame'ın 3. Dünya Savaşı, büyük depremler ve dev volkanların insanlığı beklediği yönündeki kehanetleri uzman isimler tarafından yeniden gündeme getirildi. Nostradamus'un kehanetleri içinde ise 10 Mayıs tarihi dikkat çekiyor. İşte Nostradamus'un kehanetlerinden ürküten detaylar...

1504 yılında Fransa'da doğan dünyanın en ünlü kahini Nostradamus, 1566 yılında hayatını kaybetti. Ardındaysa dünyayı yaşadığı 16. yüzyıldan günümüze kadar meşgul eden kehanetler bıraktı. Toplamda tam 942 farklı kehanet!

Üstelik bu kehanetlerin bazıları ciddi derecede dehşet verici! Büyük afetler, depremler insanlığı açlığa mahkum edecek savaşlar...

Öte yandan Fransız astrolog Michel de Nostredame'un hayatını konu alan belgesel ses getirdi. Nostradamus olarak bilinen Fransız fizikçi ve astrologun kehanetlerini yeniden gözden geçiren araştırmacılar dünyayı ve insanlığı bekleyen korkunç felaketlerin yaklaştığını öngördü. Üstelik bu sefer 10 Mayıs tarihi işaret edildi.