GÜNDEM

Nur Yerlitaş'ın vasiyeti ortaya çıktı! Nur Yerlitaş annesinin yanına gömülmek istemiş

Bir süredir kanser tedavisi gören ve 64 yaşında hayata gözlerini yuman Nur Yerlitaş'ın hayatını kaybetmesine dair ayrıntılar netleşiyor. Peki Nur Yerlitaş'ın vasiyeti neydi? Nur Yerlitaş'ın ölmeden önce instagram hesabından hangi paylaşımı yaptı? İşte Nur Yerlitaş ile ilgili tüm ayrıntılar..

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün hayatını Nişantaşı'ndaki evinde kaybetti. Yerlitaş'ın hayatını kaybetmesine dair ayrıntılar netleşirken vasiyeti de ortaya çıktı. Geçen sene beyin kanserine yakalanan Yerlitaş'ın ölümü sevenlerini derinden sarsarken, ünlü modacının son paylaşımı yürekleri burktu.

Ünlülerin modacısıyken bir anda televizyon ekranlarında yayımlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nur Yerlitaş, 64  yaşında hayatını kaybetti. Ünlü modacı, geçtiğimiz yıl beyin kanseri sebebiyle beyin ameliyatı oldu fakat hastalık yeniden nüksetti.

Nur Yerlitaş'ın ölümünden iki gün önce ise yataktan düşerek hayatını kırdığı ve bu nedenle hastameye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ, Nur Yerlitaş'ın hastaneye kaldırılmasının ardından tedavisine evde devam edildiğini ve ünlü modacının hayatını evde kaybettiğini söyledi. 

NUR YERLİTAŞ'IN VASİYETİ

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören Yerlitaş'ın ölümünün ardından vasiyeti de ortaya çıktı. Nur Yerlitaş'ın vasiyeti, annesinin mezarının yanına gömülmek olduğu öğrenildi.