GÜNDEM

Osman Gökçek, MİT şehitlerini ilk deşifre eden ismi açıkladı

Beyaz Tv'de yayımlanan Sürmanşet programına konuk olan Osman Gökçek, MİT şehitlerini ilk deşifre eden ismi belgeleriyle açıkladı.

Beyaz TV'de ekrana gelen Sürmanşet programına konuk olan Osman Gökçek, MİT mensuplarının kimliklerinin deşifre edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Osman Gökçek, MİT mensuplarının kimliklerinin deşifre edilerek ailelerinin tehlikeye atılmasında Murat Ağırel'in başrol oynadığını söyledi.

"SAAT 23.06'DA İLK OLARAK..."

Osman Gökçek, açıklamasında "Tekrar üzerine basarak söylüyorum. Bu ülkede Can Dündar gibi vatanına ihanet etme noktasında olan kişiler biter mi? Hayır. İşte; istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgelerini ifşa etmek suçundan 4 yıl 8 ay ceza aldı. Peki ne kadar yattı? 6 ay mı 7 ay mı ne... 22 Şubat 2020 gününde, saat 23.06'da ilk olarak sosyal medyadan Murat Ağırel denilen kişi MİT mensuplarımızı deşifre ediyor. Çok önemli şeyler anlatıyorum; MİT mensuplarımızın, kimlik bilgileri, fotoğrafları, meslek konum ve unvanlarıyla ilgili ilk defa Türkiye'de deşifre eden kişi Murat Ağırel. İddianame burada. Devletin hazırladığı belgelerle ispatlıyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri