GÜNDEM

Peş peşe yaşanan 'son depremler' merak konusu oldu! AFAD ve Kandilli'den gelen 'son dakika deprem' verileri

'Son depremler' bir anda ülkenin ana gündemi haline geldi. Elazığ ve Muğla'da yaşanan depremler sonrasında vatandaşlar 'son depremler' şeklinde sorgulama yaparak internet üzerinden bilgi almaya çalışıyor. Peki son depremler nerede oldu? Son depremler hangi illerde oldu, şiddetleri kaç? AFAD ve Kandilli'den gelen 'son dakika deprem' bilgilerini sizler için haberimizde derledik.

'Son dakika deprem' verileri, sosyal medyanın ana gündemi haline geldi. Muğla ve Elazığ'da yaşanan 'depremler' sonrasında vatandaşlar, 'son dakika deprem' ve 'son depremler' şeklinde aramalar yaparak güncel bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Bizler de 'son dakika deprem' haberlerini sizler için haberimizde derledik. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, günün en şiddetli deprem haberlerinden biri Muğla ve Elazığ'dan geldi.

SON DEPREMLER MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesinde ilk belirlemelere göre 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) saat 13:09'da meydana gelen depremin derinliğinin 7 km olduğunu duyurdu.

ELAZIĞ'DA DEPREM 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.45'te Sivrice ilçesinde 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, yaklaşık 12,5 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. 

Kandilli Rasathanesi'nden elde edilen son deprem verileri şu şekilde: