GÜNDEM

Pınar Gültekin'in babası yaşadıklarını anlattı! CHP’li vekil bana ailesini rahat bırak dedi

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin tartışma yaratan olay hakkında yeni bir açıklama yaptı. Acılı baba CHP’li bir vekilin tarafından arandığını ve “ailesini rahat bırak” tepkisiyle karşılaştığını söyledi. Gültekin yakında o kişinin adını açıklayacağını ifade etti.

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin'i arayarak davadan çekilmelerini istediği öne sürülen CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Telefon görüşmelerinin ve iletişim hareketliliğinin yer aldığı HTS kayıtlarını gösteren Girgin, “1 dakika 56 saniye görüşmüşüm. Altını çizerek söylüyorum ne dava içeriği ne de davaya yönelik bir telkinim asla ve asla olmamıştır. Eğer birileri benim adımı kullandıysa da yargı önünde hesabını soracağız” dedi.

Kızı Pınar Gültekin’in öldürülmesinin ardından CHP’li bir vekilden “davadan vazgeç” telefonu aldığı iddia edilen Sıddık Gültekin, Milliyet’e konuştu. 

Baba Gültekin isim vermeden şunları kaydetti; ''Ayın 4’ünde mahkemeden sonra açıklama yapacağım. Avukatın söylediği bütün kelimeler doğrudur. Ben niye iftira atayım?