GÜNDEM

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'dan kan donduran itiraflar

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette yeni gelişmeler ortaya çıktı. Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cesedi ormanlık alanda bulundu. 27 yaşındaki Pınar Gültekin'i öldüren katilin evli ve bir çocuk babası Cemal Metin Avcı olduğu ortaya çıktı.

Pınar Gültekin'i öldüren katilden kan donduran itiraflar geldi. Cani adam Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldürüp varille gömmüş. 

En son durakta beklerken görülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için Muğla günlerdir ayaktaydı. Sosyal medyada da genç kız için onlarca çağrı yapılırken jandarmanın aralıksız çalışmaları ise sürüyordu. 

Pınar Gültekin'den kahreden haber geldi ve genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Pınar'ı vahşi bir şekilde öldüren kişi ise eski erkek arkadaşı olan Cemal Metin Avcı çıktı. Metin Cemal Avcı, cinayeti de itiraf etti. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı.