GÜNDEM

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'yı sosyal medya hesabı ele verdi! Bekarım diye kandırmış

Tüm Türkiye Muğla'da yaşanan cinayeti konuşuyor. 5 gün sonra cesedi bulunan genç kızı, ayrıldığı sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldü. Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'nın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Cemal Metin Avcı'yı sosyal medya hesabı ele verdi!

Muğla'da Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'nın emniyet ifadesi ortaya çıktı. Pınar Gültekin'in cesedi yok etmek için yakmaya çalışan Cemal Metin Avcı, cinayet detaylarını da anlattı. Katilin verdiği ifade isyan ettirdi. Cemal Metin Avcı Pınar Gültekin'in sosyal medya hesabı aracılığı ile bulundu..

Katil sevgili, Pınar'ın cesedini yok etmek için her yolu denemiş. Cemal Metin Avcı'nın cinayeti işledikten sonra genç kızın bedenini yakmak için benzinlikten pet şişeyle benzin aldığı ortaya çıktı. 

Muğla'da 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i boğarak öldürdükten sonra cesedini yakan katil zanlısı Cemal Metin Avcı, çıkarıldığı mahkemece, "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Ayrıca Pınar'ın ailesinden de açıklama geldi. İşte Pınar Gültekin olayına dair son gelişmeler. 

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin 5 gün önce kayıplara karışmıştı. Genç kız en son bir AVM'de ablası ile telefon görüşmesi yapmış sonrasında hattı kesilmişti. Pınar Gültekin'i sağ bulma umuduyla arayan annesi ve ablası onu korkunç bir şekilde buldu. Genç kız öldürülmüş ve bir varille ormana gömülmüştü. Pınar'ın eski sevgilisinin kimliğini tespit eden jandarma Cemal Metin Avcı'ya gözaltına alınca cinayet itirafı geldi.