GÜNDEM

Pınar Gültekin'in katili için istenen ceza belli oldu! Aile avukatından o karara itiraz

Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Katil Metin Avcı'nın annesi, babası ve akrabası Şükrü Gökhan için mahkemece alınan 'kovuşturmaya gerek yok' kararına Gültekin ailesinin avukatı tarafından itiraz edildi.

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i canavarca hisle öldüren Cemal Metin Avcı'nın kardeşi de geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Dava hakkındaki soruşturma tamamlandı ve iddaname hazırlandı.

KATİL İÇİN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Muğla'da geçtiğimiz aylarda gerçekleşen cinayetin ardından son dakika bilgileri de geliyor. Pınar Gültekin'i canavarca hisle öldüren Cemal Metin Avcı için istenen hapis cezası belli oldu.

Cemal Metin Avcı hakkında canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

AİLESİ İÇİN KOVUŞTURMAYA GEREK DUYULMADI

Öte yandan Pınar Gülten'in aile avukatı Rezan Epezdömer, bu kararı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine itiraz için Muğla’ya geldi.

Pınar Gültekin cinayetine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı'nın annesi A. Avcı ve babası S. Avcı ve akrabası olduğu öğrenilen Şükrü Gökhan O. hakkında kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.

AVUKAT İTİRAZ ETTİ

Pınar Gültekin'in aile avukatı Rezan Epözdemir nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine şahıslar hakkında verilen ek kovuşturmaya yer olmadığına dair kararın kaldırılması yönünde itiraz etti.

Yorumlar
Günün Manşetleri