GÜNDEM

PKK elebaşı Murat Karayılan korkudan şekilden şekile girdi! Entarili Karayılan

Kuzey Irak'ta MİT ve TSK'nın gerçekleştirdiği nokta operasyonlar Murat Karayılan'ı da korkuttu. Teröristbaşı Karayılan saklandığı kamplarda bir yerden başka yere geçiş yaparken entari giymeye başladı!

Ali Haydar Kaytan gibi PKK'nın kurucu isimlerinin de yer aldığı çok sayıda üst düzey teröristin öldürülmesi terörist elebaşı Murat Karayılan'ı şekilden şekile soktu! Teröristbaşı Karayılan saklandığı kamplarda bir yerden başka yere geçiş yaparken bakın neler yapıyor.

Terörist başının saklandığı kamplarda bir yerden başka yere geçiş yaparken Usame Bin Ladin gibi Arapların yerel kıyafeti olan beyaz entariyle dolaştığı, başına sarık taktığı, bu durumun teröristler arasında da alay konusu olduğu teslim olan kadın teröristin ifadeleriyle gün yüzüne çıktı. İşte çarpıcı son dakika ifadesinden ayrıntılar;

ÖRGÜTTEN KAÇAN KADIN TERÖRİST ANLATTI

Geçen Ocak ayında kendisini MİT'e ihbar ederek örgütten kaçan kadın terörist çarpıcı itiraflarda bulundu.

Sabah'ın haberine göre; Kuzey Irak'taki Gara Dağından kaçarak Habur Sınır Kapısında güvenlik güçlerine teslim olan PKK'nın sözde özel güç sorumlusu A.D. (34), örgüt elebaşı Murat Karayılan'la Serdari bölgesindeki mağarada, havacılık toplantısı yaptıklarını anlattı.

KARAYILAN ENTARİ GİYİYOR!

Son dakika ifadesinde Karayılan'ın bir yere giderken, İHA ve SİHA'lardan kurtulmak için, Arapların yerel kıyafeti olan beyaz entari giyip sarık taktığını söyleyen A. D., "Gittiği yerde kıyafet değiştirip teröristlerin karşısına çıkar.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri