GÜNDEM

Polat Alemdar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bu yüzden mi geliyor? Masumlar Apatmanı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı reytingde geçti

Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile dizide Çakır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nde reytingleri alt üst etmişti. Uzun süredir sosyal medyada Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı konuşuluyordu. Şimdi ise Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizine katılma sebebinin reyting kaygısı olduğu konuşuluyor.

5 sezon boyunca Salı akşamları ekranlara gelen ve en başarılı dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu unvanını 6. sezonda da devam ettiriyordu. Kurtlar vadisi ile özdeşleşen Necati Şaşmaz'ın ise , Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı haberleri uzun süredir gündemi meşgul ediyor. Bu iddiaların gerçek olup olmadığı merak edilirken Necati Şaşmaz'ın diziye reyting kaygısı yüzünden transfer edilmek istendiği iddia edildi..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi TRT1 ekranında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı’na karşı çok ağır bir yenilgi aldı.

Alemdar'ın diziye gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmemişken Salı gününün reyting raporları bir gerçeği ortaya çıkardı.

Alınan verilere göre, 5 sezondur birincilik ünvanını koruyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi birinciliğini TRT'nin Masumlar Apartmanı dizisine kaptırdı.