GÜNDEM

Portakal'ın İmamoğlu pişmanlığı

Yerel seçimlerde Fox Tv ekranlarından CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun pr çalışmasını yapan Fatih Portakal, İstanbul'da ulaşıma yapılan zam haberine sert tepki gösterdi.

Yerel seçimlerde Fox Tv ekranlarından CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun pr çalışmasını yapan Fatih Portakal yapılan İstanbul'da ulaşıma yapılan zam haberine ateş püskürdü.

'KAMERALAR KARŞISINA ÇIK BAŞKAN'

Resmi Twitter adresinden açıklamalarda bulunun Fatih Portakal, "İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sagdan vuruyor, digeri soldan. Başkan, seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslinda bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir." siteminde bulundu.

İSTANBUL'DA ULAŞIMA FAİŞ ZAM!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2,60 TL'den 3,50 TL'ye yükseltilmesi için karar alındı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) zammı duyurdu.

Yorumlar 11 Yorum
Günün Manşetleri