GÜNDEM

Rahmi Turan bu kez de CHP'li o kaynağa seslendi

Sözcü yazarı Rahmi Turan "Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddiasıyla gündemi bir anda alt üst etti. Rahmi Turan, bugünkü yazısında Talat Atilla'nın daha önce verdiği kulislerin doğru çıktığını belirtirken 'CHP'li ismin' çıkıp her şeyi açıklaması gerektiğini söyledi.

CHP'yi karıştıran iddialar Türkiye'nin de gündemine oturdu. Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, 'Sorumluluk bana ait' başlıklı bugünkü yazısında son günlerde Türkiye gündemine giren ve tartışmalara neden olan "Erdoğan'la görüşen CHP'li" haberine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Daha önce Beştepe'ye giden ismin Muharrem İnce olduğunu ve haberi gazeteci Talat Atilla'dan aldığını açıklayan Rahmi Turan, bütün sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirtti.

"TALAT ATİLLA İLK DEFA YANILIYOR VEYA YANILTILIYOR"

Talat Atilla için "Geçmişte bana çok özel haber verdi, hepsi doğru çıktı, ilk defa yanılıyor veya yanıltılıyor" ifadelerini kullanan Turan, "Bu aşamadan sonra şimdi 'CHP'li haber kaynağı, Talat Atilla'ya yanlış bilgi vermiş olabilir!' diye ciddi ciddi düşünüyorum" diye yazdı.

CHP'Lİ İSME ÇAĞRI

Atilla'nın haber kaynağım dediği CHP'li isme de çağrıda bulunan Turan, "Sessiz kalmaması ve neler olduysa, her şeyi açıklaması şart görünüyor" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri