GÜNDEM

Reşit Akçay'dan sitem! Sözlerim çarpıtıldı

Ankaragücü Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay 'Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim'sözlerinin çarpıtıldığını dile getirdi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Fenerbahçe maçı öncesi "Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim" şeklindeki sözleri çok tartışıldı. Tecrübeli teknik adam yanlış anlaşılmaların olduğunu belirterek "Bu duruma çok üzüldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim ajandam yok! Futbola ve Ankaragücü’ne hizmet etmeye devam edeceğim. Açıklamaları herkes kendine uygun olan tarafa çekti. Çarpıtıldı diyebiliriz" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.

İşte Akçay'ın sorulara verdiği yanıtlar:

'Gelişmiş ülkelerde olur'

Öncelikle açıklamanızdan başlayalım hocam. Çok tartışıldı. “Trabzonspor’un şampiyon olmasını isterim” diye neden söylediniz? Tepkilere ne diyorsunuz?

“Türk futbolunu geliştirebilecek bir bakış açısıyla bakmıştım duruma. İnsanlar düşüncelerini özgürce ortaya koyabilmeli. Gelişmiş ülkelerde böyle olur. Ancak yanlış anlaşılmalar oldu.

Bizde farklı tarafa çekiliyor. Bu duruma çok üzüldüm. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim ajandam yok! Futbola ve Ankaragücü’ne hizmet etmeye devam edeceğim.

Açıklamaları herkes kendine uygun olan tarafa çekti. Çarpıtıldı diyebiliriz. Sosyal medyada büyütülmesi normal. Bunları aslında konuşabilmeliyiz, art niyet aramaktan çok, güven duygusu geliştirmeliyiz. Ancak bizde çok zor”

Yorumlar
Günün Manşetleri