GÜNDEM

Rockefeller’e koronavirüs operasyonu! 14 gözaltı

Koronavirüsün insan yapımı bir biyolojik saldırı olduğu iddiaları yeni bir boyut kazandı. Bu iddiaların biri de Rockefeller Ailesi ile ilgili. Bu iddialar doğrultusunda aileye operasyon yapıldığı ve 14 üst düzey yöneticinin gözaltına alındığı belirtildi.

Dünya ekonomisi ve siyasetine yön verdiği iddialarıyla pek çok komplo teorisinin merkezinde olan Rockefeller ailesine ait Rockefeller Vakfı'nın 2010 yılında yayınladığı bir raporda adeta günümüzdeki koronavirüs salgınının birebir anlatılması dikkat çekti.

2010 Mayıs'ında servis edilen raporda 2030 yılına kadar gerçekleşecek kehanetler yer alıyor ve bu kehanetlerden birinde de günümüzdeki koronavirüsü akıllara getiren bir salgından bahsediliyor.

YAYINDAN KALDIRILDI
Tartışmalı rapor, Rockefeller Vakfı'nın yayımlarının yer aldığı resmi sitesinde 25 Mayıs 2010 tarihinde "www.rockefellerfoundation.org/news/publications/scenarios-future-technology" adresinden paylaşıldı. Birkaç yıl boyunca erişime açık olarak kalan yayın sonra bilinmeyen bir nedenle siteden kaldırıldı.

ROCKEFELLER'E KORONAVİRÜS OPERASYONU 14 GÖZALTI
ABD'de geçiğimiz günlerde operasyonlar düzenlenmiş Rockefeller’e bağlı 14 üst düzey yönetici gözaltına alınmıştı. Rockefeller’in virüsün tedavisinde kullanılmak üzere ülkelerde ve ABD’de ilaç reklamlarını çoğalttığı hatta bazı bilim insanlarına para karşılığı PR yaptırdığı biliniyor. ABD ordusunun operasyonları büyük bir gizlilikle yaptığı belirtilirken, Beyaz Saray’ın dışında Pentagon yönetimi tarafından gerçekleştirilen operasyon olduğu ifade edildi.

ALMANYA’DA DA OPERASYONLAR BAŞLADI... SEBEP KORONAVİRÜS MÜ?
Diğer taraftan Almanya’da Rockefeller yönetimine kaşı operasyonlar ve gözaltılar olduğu belirtildi. Durumun virüs mü yoksa farklı bir sebeple mi olduğu henüz bilinmiyor. Ancak ABD ordusunun yaklaşık 3 aydır Almanya’da konuşlandığı biliniyor.

ABD yönetimi bir süredir koronavirüsün Çin’de üretildiğine dair bazı raporlar hazırlatmış ve sürekli olarak virüsün kaynağı ile ilgili soruşturmalar yapmaya başlamıştı. Şimdilik bunların hepsi birer iddia ve komplo teorisinden öte geçmiyor ancak Rockefeler’in yayınladığı raporlarda virüsün daha önce bildikleri ABD basını tarafından belgelenmişti.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri