GÜNDEM

Sadakatsiz dizisindeki ayrılık iddiası sosyal medyayı salladı! Sadakatsiz'de başrol oyuncusu Melis Sezen diziden ayrılıyor

Kanal D'nin çarşamba akşamları yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Sadakatsiz'de bir ayrılık yaşanacak. Sadakatsiz'in 17. bölümü heyecanla beklenirken başrol oyuncusunun senaryo gereği diziden ayrılacağı öğrenildi. Bu iddia sosyal medyayı karıştırdı..

Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere gibi isimlerin olduğu Kanal D dizisi Sadakatsiz'in yarın akşam yayınlanacak 17. bölümü büyük heyecanla beklenirken sosyal medyada yayılan ayrılık iddiası ise gündeme oturdu.

Yayınlandığı günlerde karşısında sıkı rakipleri olmasına rağmen zirve savaşına kafa kafaya giren dizi her hafta Kanal D'nin reyting listesinde yüzünü güldürmeye devam ediyor.

  Burak Sergen, Gözde Seda Altuner ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin de oyunculukları ile renk kattığı dizi sosyal medyanın da gözdesi. 

BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren oyuncu Kate ölerek diziye veda etmişti.