GÜNDEM

Şaşmaz kardeşlere haciz şoku! Ne var ne yok götürdüler

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film'e haciz geldi.

Kurtlar Vadisi başta olmak üzere beğeniyle takip edilen birçok dizi ve filmin yapımcılığını yapan Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı.

Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacağı olan bir faktoring firması yaptı.

10 saat süren işlem sonrası şirket merkezinde bulunan 2 kamyon eşya haczedilerek yeddi emin deposuna götürüldü.

Hürriyet'in haberine göre Kadıköy Fikirtepe’de tamamlanamayan konut projeleri nedeni ile sıkıntılı bir süreç yaşayan Pana Konut AŞ’den alacaklı olan firmalar Pana Film’e yöneldi.

Bir faktoring firması Pana Film Sinema Televizyon Prodüksiyon San. ve Tic AŞ ile Pana Konut AŞ ve Selimoğlu Yapı AŞ arasında organik bağ bulunduğu iddiası ile haciz kararı aldı.

Pana Film avukatları, yapılan takibin iptali için icra hukuk mahkemesine başvurdu.

HACİZ 10 SAAT SÜRDÜ

Yürütülen görüşmeler sonrası haciz işlemine başlandı. Şirket merkezinde, kilitli olan kapılar çilingir eşliğinde açıldı. Dün saat 12.40’ta başlayan haciz işlemi akşam saat 23.00’e kadar devam etti.

İki kamyona yüklenen eşyalar bir yeddi emin deposuna götürüldü. 11 sayfalık haciz tutanağına göre, haczedilen eşyalar arasında, televizyon, bilgisayar, ses sistemleri, fotokopi makineleri yanı sıra x-ray cihazı da yer aldı.

Yorumlar
Günün Manşetleri