GÜNDEM

Seda Akgül canlı yayında hastaneden kaçtığını açıkladı! Bircan Bali şok geçirdi

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seda Akgül dün gece hastaneye kaldırılmıştı. Eklem şikayetleri olan sunucu bugün canlı yayında hastaneden kaçtığını açıkladı.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seda Akgül bugün canlı yayında kolunda kataterle hastaneden kaçtığını açıklayarak herkesi şoke etti. Hastane yatağından paylaşımda bulunan Akgül'ün takipçileri koronavirüse yakalandığından korkmuştu.

KORONAVİRÜSÜ KORKUSU

Şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında sunuculuj yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden hastane yatağında yatarken çektiği bir selfieyi paylaştı. Akgül'ün bu paylaşımını gören takipçilerinin aklına corona virüsü geldi.

'CORONA DEĞİLİM'

Ünlü isim paylaştığı fotoğrafın altına sağlık durumuyla ilgili şunları yazdı: "Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Corona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz

Bugün sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkan Seda Akgül yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

BİRCAN BALİ ŞOK GEÇİRDİ!

Dün gece eklem ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılan 'Söylemezsem Olmaz' sunucularından Seda Akgül hastaneden kaçtığını söyledi: "Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluyum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var"

.

Yorumlar
Günün Manşetleri