GÜNDEM

Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerini alacak isim belli oldu!

Star TV'deki Sefirin Kızı dizisinin önceki gün yayınlanan bölümünde Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül hastalığı sebebi ile diziden ayrıldı. Dizinin final yapıp yapmayacağı konuşulurken bomba bir haber duyuruldu. Star TV ve dizinin yapımcıları hemen yeni bir isimle anlaştı. Peki Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerini kim alacak?

Geçtiğimiz günlerde Sefirin Kızı dizisinin başrolü Neslihan Atagül, rahatsızlığı nedeniyle 10 günlük rapor aldı. Herkes Atagül'ün diziye devam edip edemeyeceğini merak ediyordu ve sonrasında kötü haber geldi. Atagül ve dizinin resmi sosyal hesabı bu soruya açıklık getirdi ve üzen haberi duyurdu. Peki Neslihan Atagül yerine kim geldi?

Konuyla ilgili kendi Instagram hesabından açıklama yapan Neslihan Atagül, şunları yazdı:

 ''Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar!''

''Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere.''

Dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

''Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık.