GÜNDEM

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz rahmet ve minnetle anılıyor

Görev yeri Şanlıurfa'dan memleketi Gümüşhane'ye giderken teröristlerce kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde rahmet ve minnet anılıyor...

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Türkiye ilk önce, eğitim neferi olarak görev yaparken hain terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenlerini anıyor...

Asil duruşuyla şehadete yürüyen öğretmenlerimizden biri de Necmettin Yılmaz'dı...

Necmettin öğretmen, görev yaptığı Şanlıurfa'dan memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli-Erzincan karayolunun Pülümür ilçesi kesiminde PKK'lı teröristlerce aracı yakıldıktan sonra kaçırılmıştı.

Necmettin Yılmaz'ın cansız bedenine 27 gün sonra Pülümür çayında ulaşıldı. 16 Haziran 2017'de meydana gelen olayın ardından Şehit Öğretmenin cansız bedeni 12 Temmuz tarihinde bulunmuştu.

Vatan aşkıyla hain teröristlerden korkmadan görev yerine giderek öğrencilerine al bayrak altında ders vermekten geri durmayan Necmettin öğretmenin emanetine ebediyen sahip çıkacağımızı bildiriyor, öğretmenimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde rahmet ve minnetle anıyoruz...

SÜLEYMAN SOYLU'DAN ANLAMLI ANMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabındaki profil fotoğrafını değiştirerek, geçtiğimiz yıllarda şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın fotoğrafını koydu.

MEZARI BAŞINDA ASKER SELAMI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli- Pülümür karayolunda PKK tarafından kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın okulunda sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Necmettin öğretmeni şehit eden katilin öldürülmesiyle okulda sevinç yaşayan öğrenciler bir yandan da Necmettin öğretmensiz öğretmenler gününü buruk bir şekilde anarak öğretmenlerinin kanını yerde bırakmayan askerlere, "asker selamı" gönderdi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri