GÜNDEM

Seyfi Dursunoğlu mirasını yakınlarına bırakmadı!

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. KOAH ve zatürre sebebiyle 87 yaşında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun 15 milyon TL tutarındaki mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Bir dönemin en çok kazanan isimlerinden biri olan Seyfi Dursunoğlu, ekran şovlarıyla 15 milyon TL tutarında bir mal varlığı elde etti. Seyfi Dursunoğlu, vefatından çok önce servetini kime miras bırakacağını açıklamıştı. 

6 kardeşi olan ünlü sanatçı hiç evlenmediği için çocuk sahibi de olmadı. Seyfi Dursunoğlu, tüm mirasını da yakınları yerine bir derneğe bıraktı. 

Seyfi Dursunoğlu yaptığı bir röportajda, mirasının tamamını "Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bırakacağını açıklamıştı. 

Seyfi Dursunoğlu miras vasiyetini şöyle açıklamıştı:
"Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na yaptığım bağışla ilgili çok konuşulsun duyulsun istemedim. Bazı kişiler diyorlar ki bir sene para almadan onlar için program yaparım, çalışırım. Ama önemli olan bedava program yapmak değil nakit para bağışı da yapmak. Ben hem para veririm hem de gerekirse program yaparım.